A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ЧЕРКАСЬКОЛОЗІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ" МАЛОДАНИЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Дата: від до Скинути

Україна незламна

Рівно два роки тому в ніч на 24 лютого російська армія переступила лінію кордону з Україною і вторглася в суверенну державу, безжально знищуючи все на своєму шляху. Ці два роки були періодом випробувань, стійкості та героїзму для українського народу, який несе тягар агресії та захищає свою свободу і незалежність. Від самого початку вторгнення, українські військові та цивільні проявили неймовірний героїзм і рішучість у боротьбі проти окупанта. Солдати та добровольці з різних куточків України об'єдналися на захист своєї батьківщини, проявляючи високий професіоналізм, мужність і самовідданість у боротьбі проти переважаючого противника. Незважаючи ні на що, українці вистояли ці два роки з високо піднятою головою. Незважаючи на страждання і втрати, Україна продовжує боротися за свою незалежність. Україна щиро висловлює свою найглибшу вдячність усім своїм захисникам за нескорену духом відвагу, непохитну вірність і беззаперечний героїзм у боротьбі за свободу і незалежність нашої країни.

13:04 24.02.2024

Майстер-клас "Мій ангел- мене береже".

22 лютого в Цифровому освітньому просторі було проведено майстер-клас "Мій ангеле - мене береже". До роботи долучились учні 4 класу разом з педагогом-організатором Володченко Оксаною Юр'євною. Учнями було набуто навички спілкування у колективі з однолітками. Зустріч сприяла розвитку творчих здібностей.

14:45 22.02.2024

Майстер-клас "Моє серце - Україна"

Сьогодні 22.02.2024 року відбулась зустріч 2 класу на майстер-класі " Моє серце-Україна". Під час проведення учні мали змогу розвивати естетичний смак до художнього оформлення та творчий підхід до роботи.

12:33 22.02.2024

Майстер-клас " Розлітайтеся по світу, голуби миру"

Сьогодні 22.02.2024 року Цифровий освітній простір відкрив свої двері для учнів 5Б класу. Для них було організовано і проведено майстер-клас "Розлітайтеся по світу, голуби миру". Майстер–класи – це поєднання захопленості з користю, командної роботи та творчості, це можливість подарувати дитині найяскравіші та позитивні емоції і при цьому, це можливість здобути якийсь новий досвід у житті, здобути нові навички.

10:44 22.02.2024

День Небесної Сотні

20 лютого щорічно відзначається День Героїв Небесної Сотні. День Героїв Небесної Сотні покликаний увічнити людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідно вшанувати подвиг загиблих за ідеали демократії, права і свободи людини, європейське майбутнє України. Це – день жалоби, оскільки він пов’язаний із загибеллю громадян під час Революції Гідності та на початку російської агресії на сході України. Смерть Героїв Небесної Сотні змінила суспільну свідомість українців, актуалізувавши значущість таких понять, як право на самовизначення, гідність, свобода, суверенність держави, демократія, європейський вибір.

09:56 20.02.2024

День Державного Герба

19 лютого – День Державного Герба України. Сьогодні відзначається День Державного Герба України. Саме 19 лютого 1992 року Верховна Рада України затвердила своєю Постановою Державний Герб незалежної України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті – національний символ українців часів визвольних змагань XX століття, який має статус малого герба та є головним елементом майбутнього великого герба. Державний герб – один із державних символів України нарівні з Конституцією, прапором і гімном. Зображення герба розміщується на печатках органів державної влади і державного управління, грошових знаках та знаках поштової оплати, службових посвідченнях, штампах, бланках державних установ. Вже багато століть герб єднає українців та надає сил. Український тризуб уособлює для нас зв’язок поколінь, прагнення українського народу до власної державності, соборності та незалежності.

09:56 19.02.2024

Майстер клас до Дня Пам'яті Небесної Сотні

 19 лютого до Цифрового освітнього простору завітали учні 6 класу. Разом з педагогом-організатором вони взяли участь у створені листівок до Дня Небесної Сотні. Діти отримали позитивні емоціі та велике задоволення від виконаної роботи.

09:56 19.02.2024

День єднання

16 лютого в Україні святкують особливе свято — День єднання. Головна мета цього дня — показати єдність українського народу, згуртувати українців навколо національної ідеї та показати, що українці — це єдиний народ. Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. Нехай завжди над нашими землями світить сонце, і всім нам тут буде світло, тепло і затишно!

12:00 16.02.2024

Урок з мінної безпеки

Традицією в нашому закладі стали уроки мінної безпеки з представниками ДСНС. Сьогодні пройшов урок для учнів 9-10 класів. Дітям розказали про види вибухонебезпечних предметів і про правила поведінки в разі виявлення ВНП

17:00 15.02.2024

День Святого Валентина

День святого Валентина- наймолодше свято України, яке відзначається 14 лютого. У цей день прийнято дарувати символічні листівочки у формі серця , які висловлюють любов та дружбу, щирість та повагу, добро та тепло. Це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей.На передодні свята всіх закоханих зібралися учні 3 класу на майстер-клас з виготовлення валентинок власноруч. Кожен намагався зробити свою валентинку особливою і неповторною. Найкращими завжди вважалися валентинки зроблені своїми руками. Учні отримали масу позитивних емоцій від теплої зустрічі.

13:04 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень